Systemvegger

 • Systemvegg

  Systemvegg er en veggmodell med ferdig overflatebehandlet gipsplater på stålstenderverk. Veggen benyttes til romskillevegger eller som frontvegger isatt dører og glassfelt som inngår i systemet.

 • Gipsplater

  Gipsplater og synlige profiler leveres i std hvit, valgfri farge på forespørsel.

 • Karmer

  Karmer til dører og glassfelt leveres i heltre, finert, foliert eller malt valgfri farge.

 • Dører

  Dører kan leveres som tette dører, glassdører, rammedører og skyvedører.

 • Systemet

  Systemet er prefabrikert for montering på byggeplass.

 • LANG ERFARING MED SYSTEMVEGGER

  Bergen Bygginnredning AS har lang erfaring innen produksjon av systeminnredning, og er en av landets ledende produsenter og leverandør av fleksible bygginnredninger for næringsbygg. Systemvegger kan benyttes på alle bygg. Vi har levert systemvegger til industri, kontorer, institusjoner, undervisningsbygg og butikksentre m.m. Våre systemvegger består av ferdigbehandlede gipsplater på stålstenderverk og leveres i flere standard høyder og overflater.

 • SYSTEMVEGGER SKAPER RO

  Vi vet hvor viktig det er med arbeidsro i et travelt miljø. Våre systemvegger har gode lyddempende egenskaper og kan leveres med høye lydkrav på både skjermvegger og glassvegger. Som tilbehør på systemvegger, leveres glassfelt og dører som er tilpasset systemet.

  Vi har lang erfaring og vet hva som er viktig når du montere systemvegger. Alt fra at innredningskonstruksjonene må kooridneres med øvrige fag innenfor fastsatte rammevilkår, lover og regler, til at det skal være en god og behagelig løsning som skaper trivsel. Dette kan vi. Vårt team er dyktig og motiverte og ønsker deg som kunde velkommen til et profesjonelt samarbeid på systemvegger.

Referanseprosjekter

Rødekors Førde

Voss fiber, Basic med glassplatedør

Buet glass Basic