Glassvegger

Basic Glassvegger

Flush Glassvegg

Asym Glassvegger

Skjermvegger

Fullglass Glassvegger

Pyro Glassvegger

Systemvegger


Lang erfaring og gode produkter på glassvegger

Etter mange års erfaring fra produksjon av glassveger, har vi utviklet våre egne KOLLEGA glassvegger. Fra våre produksjonslokaler i ytre Arna ved Bergen, produserer vi våre glassvegger, og sender glassvegger på ordre til alle deler av Norges land. Vi har topp fasiliteter som sikrer våre kunder skreddersydde glassvegger til topp kvalitet utfra forespørsler og behov. Vi ønsker til en hver tid å imøtekomme kravene til kvalitetet, løsninger, leveringstider og priser som markedet vil ha på glassvegger. Våre fagfolk i produksjonen setter sin ære i at hvert enkelt prosjekt skal inneholde den kvaliteten som vi har satt som standard for våre glassvegger, uansett størrelse.

La deg inspirere av de mulighetene KOLLEGA glassvegger gir deg.

Glassvegger forandrer hele kontormiljøet. Våre KOLLEGA glassvegger gir lyse og fleksible løsninger. Det gir gode lysforhold til kontorer, korridorer og fellesareal og bedrer den visuelle kontakt og romvirkning. Bruker man glassvegger ut i mot korridorer så kan utnyttelsesgrad også økes. I tillegg er det med på å gi et et eksklusivt inntrykk. Glassvegger kan utføres i systemvegger eller som plassbygde vegger etter behov. Vi leverer glassvegger i ulike materialer og overflater, tilpasset ulike takhøyder. Glassvegger kan tilpasses ethvert bruksområde og formes etter ønske. Vi gjør det slik som du vil ha det – Om du ønsker buede eller rette glassvegger, om du vil ha sanblåste eller hva med en spesial farge ? – Muligheter er der !

Fordeler med en KOLLEGA glassvegg:

  • Slipper inn lys.
  • glassveggene skjermer uten å isolere.
  • En glassvegg gir møbelfølelse og en spennende arkitektur
  • Glassveggen leveres i ulike materialer og overflater, tilpasset ulike takhøyder.

Bergen Bygginnredning har lang tradisjon for å løse spesielle oppdrag for mange ulike type kunder og vi kan i dag vise til mange fornøyde kunder på våre KOLLEGA glassvegger. Vi kan nevne : til Bjørn Dæhli sin Eidsvoll Stasjon, flere filialer i Sparebanken Vest og mange Framo avdelinger på Vestlandet.

Trenger du glassvegger har du kommet til riktig side. Vi fokuserer på å levere med stor vekt på miljø, økonomi og fleksibilitet.

Om du lurer på noe, eller om du ønsker pris på et prosjekt,ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi har lang erfaring med glassvegger og kan helt sikker være behjelpelig med gode råd til deg.

Bergen Bygginnredning – Muligheten er der.......